Shop trygt takket være Ozertys købsbeskyttelsesprogram

Modtag en øjeblikkelig erstatning, hvis din vare ikke kan leveres, ankommer i beskadiget tilstand eller ikke svarer til beskrivelsen.

Ozerty Købsbeskyttelsesprogram

Du kan være helt rolig, når du ved, at vi er her for at yde support i det sjældne tilfælde, at der opstår komplikationer, når du handler hos os.

Hvad er dækket af Ozerty Købsbeskyttelsesprogram

  • Din vare stemmer ikke overens med produktbeskrivelsen eller billederne
  • Din vare ankommer beskadiget
  • Din vare har problemer med leveringen, f.eks. at den er forsinket eller forsvundet under transporten

Vi er her for dig, hvis noget går galt. Her er, hvordan det fungerer:

Indsend en anmodning om returnering

For at starte en returnering, bedes du kontakte os via e-mail. Vi værdsætter din feedback, så oplys venligst årsagen til returneringen, så vi kan forbedre dine fremtidige shoppingoplevelser. Når vi har modtaget din e-mail, vil vi guide dig gennem returprocessen.

Klik her for at sende via e-mail

Udskriv returlabelen

Udskriv og fastgør den medfølgende returlabel sikkert på ydersiden af din returpakke. Du kan derefter aflevere pakken på dit nærmeste kontor til forsendelse. Den første returnering for hver ordre er gratis. Alle varer i original stand er berettiget til fuld refusion inden for 30 dage efter købet. For at reducere ekstra forsendelsesomkostninger og mindske miljøpåvirkningen ved flere returneringer anbefaler vi, at du grupperer de varer, du ønsker at returnere, sammen. Sørg for at sende pakken inden for 14 dage efter, at du har indsendt din returanmodning.

Få en øjeblikkelig genforsendelse

Hvis din ordre er berettiget til Ozerty Købsbeskyttelsesprogram, sender vi straks din(e) vare(r) igen på vores egne omkostninger. Du vil modtage en bekræftelse, når gensendelsen er færdig, og vi vil sørge for at prioritere din pakke over andre ordrer, så du modtager den så hurtigt som muligt.