OZERTY tager betaling og håndtering af personlige oplysninger meget alvorligt for at sikre, at dine finansielle oplysninger ikke bruges, sendes eller sælges til tredjeparter til formål, der ikke er relateret til OZERTY og dets egen virksomhed og interesser. For at beskytte dine personlige oplysninger bedst muligt, sender OZERTY denne meddelelse til alle vores kunder og abonnenter for at forklare dem forholdene. Læs venligst hele dokumentet for at forstå vores online informationspraksis, hvordan vi håndterer dine oplysninger og betalinger. Oplysningerne på denne side vedrører OZERTY's betalingsmetoder og anvendes udelukkende af OZERTY og gælder kun for det officielle OZERTY-websted: https://ozerty-danmark.com

Ved at købe en eller flere varer fra OZERTY-webstedet https://ozerty-danmark.com/ anerkender og accepterer du den praksis og de retningslinjer, der er beskrevet i denne politik.

Ved at besøge OZERTY-webstedet på https://ozerty-danmark.com/ anerkender og accepterer du den praksis og de betingelser, der er beskrevet i denne politik.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, bedes du kontakte os via e-mail. En af vores operatører vil svare dig så hurtigt som muligt.

Finansielle transaktioner
OZERTY håndterer ikke personligt finansielle transaktioner. OZERTY har overladt betalingstjenesten til en tredjepart. Det er for at give en bedre service med alle de funktioner, som denne vigtige aktivitet kræver. Dette er gjort for at garantere en sikker og professionel service i overensstemmelse med alle de kvalitetsstandarder, der kræves på markedet.

Vores partnere
Stripe er en af de førende aktører inden for elektroniske betalinger af e-handel. Deres mission er at skabe den bedst mulige betalingstjeneste for at sikre og opnå det, som kunderne virkelig har brug for: sikkerhed, pålidelighed og dynamik.

Betaling
Du skal kun betale når du afslutter dit køb ved kassen. Når du er sikker på, at du ønsker at bestille et eller flere af vores produkter, og du har lagt dem i din indkøbskurv. Derefter lægger du dine varer i kurven og klikker på betalingsknappen. Du skal udfylde modulet med dine personlige oplysninger, den betalingsmetode, du ønsker at bruge, og dine kreditkortoplysninger. Processen kan tage et par sekunder. Under processen må du ikke lukke eller opdatere din browser for at undgå, at processen bliver ugyldiggjort.

Dine oplysninger efter betaling
Dine kredit- eller betalingskortoplysninger er kun nødvendige for den finansielle transaktion under betalingsprocessen. Betalingen sker via en sikker server, og ingen har adgang til dine betalingsoplysninger. OZERTY har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger og gemmer dem ikke. Denne tjeneste administreres af Stripe for at give sikkerhed og tryghed til både dig og OZERTY.

Sikkerhed
Vores betalingsmetode er overladt til en af de førende aktører i branchen. Valget blev truffet efter en omhyggelig evaluering, og Stripe er helt sikkert den mest pålidelige og troværdige partner.

Stripe er certificeret i henhold til den seneste version af PCI DSS Level 1, en omfattende proces, der omfatter følgende elementer

En årlig overensstemmelsesrapport (OCR), der udføres af en kvalificeret sikkerhedsvurderer (QSA).
Kvartalsvise netværksscanninger udført af en akkrediteret scanningsleverandør (ASV).
Et stort antal regler og retningslinjer for arbejdsgange og for databehandling og -lagring.
Både forbrugere og onlineforhandlere vil drage fordel af de forbedrede sikkerhedskrav, som PCI-certificeringen medfører. Ved at gøre forretninger med leverandører, der har opnået PCI-certificering, reducerer vi som e-handelsvirksomheder risikoen for svindel og giver brugerne en større følelse af sikkerhed som kunder i butikken. Formålet med PCI Data Security Standard (DSS) er at få en fælles international standard til behandling af kreditkortdata. Standarden definerer et sæt krav til opbevaring, overførsel og forvaltning af kreditkortdata - og hvordan det kan kontrolleres, at disse krav er opfyldt.

Svindel
OZERTY-betalingsmetoden indeholder en række mekanismer til at forhindre forsøg på svindel og dermed minimere tab. Bedste praksis for forebyggelse af svindel er 3D Secure, anti-bedragerifiltre, mønstergenkendelse og Geo-Fence som hjælper dig og OZERTY under den finansielle transaktion.

Mobile betalinger
OZERTY's betalingsmetode er smartphonevenlig, så du nemt kan få adgang til OZERTY's tjenester når som helst og hvor som helst, selv fra din mobiltelefon.

Accepterede betalingsmetoder
De mest populære og professionelle betalingsmetoder accepterer kredit- og debetkort. Se venligst følgende liste for at se, hvilken type betalingsmetode du kan vælge under betalingsprocessen. OZERTY er helt sikker på, at dine behov vil blive opfyldt.

Visa  Mastercard  American Express  

Ændring eller revision af betalingspolitikken
OZERTY forbeholder sig ret til at ændre denne betalingspolitik til enhver tid, så læs den ofte. Hvis OZERTY foretager ændringer i denne betalingspolitik, vil vi offentliggøre den reviderede betalingspolitik her. Hvis du vil være sikker på at holde dig orienteret om ændringer eller revisioner af betalingspolitikken, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får besked, når der sker ændringer i OZERTYs betalingspolitik.

Online tvistbilæggelse
Hvis du har haft et problem med et produkt, du har købt online, kan du bruge dette websted til at forsøge at nå frem til en udenretslig bilæggelse af uenigheden. Du kan kontakte os ved at bruge kontaktformularen på siden "Kontakt os" eller ved at sende en e-mail til kontakt@ozerty-danmark.com.

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger
OZERTY's betalingspolitik er påvirket af OZERTY's privatlivspolitik. Besøg den specifikke side: OZERTY - Privatlivspolitik

Returnering
OZERTYs betalingspolitik er påvirket af OZERTYs returpolitik. Besøg den specifikke side: OZERTY - Returpolitik.

Leveringsbetingelser
OZERTY's betalingspolitik påvirkes af OZERTY's leveringsbetingelser. Besøg den specifikke side: OZERTY - Leveringsbetingelser.

FAQ
Hvis du ønsker at læse de mest almindelige svar og spørgsmål vedrørende OZERTY-webstedet, kan du besøge den specifikke side: OZERTY - FAQ


Ved at besøge OZERTYs websted https://ozerty-danmark.com/ anerkender og accepterer du den praksis og de politikker, der er beskrevet i denne beskrivelse af betalingsmetoderne.

Kontakt os :

kundeservice Mandag til fredag fra 9:00 til 18:00
Tlf :
 +45 78 75 54 04
E-mail : kontakt@ozerty-danmark.com
Adresse : Cisowa 10,
02-708 Warszawa,
Polen
+48571 879 072