FAQ

Læs venligst dette før du kontakter os:

Vigtigt: Her samler vi de vigtigste spørgsmål og svar, for at give dig de oplysninger, du har brug for. Hvis du ikke finder et svar på dir problem her, kan du skrive direkte til kontakt@ozerty-danmark.com, via vores kontaktformular nederst på denne side eller ringe til os på +45 78 75 54 04, og så vil vi med glæde give dig den hjælp, du har brug for.


1. MIN VARE ER IKKE ANKOMMET, ER DET NORMALT ?

Ordre behandles på mellem 1 og 6 hverdage, og standard leveringstiden er 3 til 7 hverdage.

Hvis der er gået mindre end 14 hverdage, skal du bare væbne dig med lidt mere tålmodighed, din vare er på vej!

Hvis din ordre stadig ikke er ankommet efter 14 arbejdsdage, bedes du kontakte os, så vi undersøger sporingskoden og sender den igen om nødvendigt.


2. HVORDAN KAN JEG SPORE MIN ORDRE?

For at spore din ordre skal du klikke på linket Spor min ordre og indtaste din sporingskode. Den er blevet sendt til dig via e-mail inden for 6 dage efter dit køb.

Hvis du ikke har den, skal du tjekke din spam, og hvis den ikke er der, bedes du kontakte os, så vi kan give dig flere oplysninger.


3. SENDER I TIL UDLANDET?

Vi sender kun til Danmark i øjeblikket. Vi arbejder på at åbne andre butikker til andre lande.


4. MIN VARE ER ANKOMMET, MEN ER BESKADIGET, HVAD KAN JEG GØRE?

Hvis din vare ankommer ødelagt eller beskadiget, bedes du kontakte vores kundeservice via e-mail med et foto eller en video af det problemet, så sender vi dig straks en ny vare. Hvis du ikke får et svar fra os inden for 24 timer (mandag til fredag), bedes du tjekke din spam, vi besvarer 100% af alle e-mails. Ellers kan du kontakte os via telefon.


5. JEG HAR BESTILT EN VARE I DEN FORKERTE STØRRELSE, KAN JEG RETURNERE DEN?

Ja, kontakt os venligst først via e-mail for at åbne en "supportpakke", for at bekræfte dine hensigter om at returnere varen til ombytning og for at gennemføre returprocessen.
Se venligst vores retur- og tilbagebetalingspolitik.


6. JEG ER IKKE TILFREDS MED MIN ORDRE, KAN JEG FÅ PENGENE TILBAGE?

Selvfølgelig, kontakt os, så fortæller vi dig om proceduren. Du har 14 dage fra modtagelsen af varen, til at returnere den. Du skal blot sende varen tilbage til os, og vi vil så fortsætte med refunderingen. Se venligst vores retur- og tilbagebetalingspolitik.


7. HVORDAN KAN JEG KONTAKTE JER?

Vi foreslår dig til at bruge vores kontaktside eller vores e-mail kontakt@ozerty-danmark.com.
Vi er forpligtet til at svare via e-mail inden for 24 timer fra mandag til fredag. Hvis disse kanaler ikke er bekvemmelige for dig, kan du kontakte os over telefonen.


8. KAN JEG KONTAKTE DIG PR. TELEFON?

Ja, du kan kontakte os pr. telefon alle ugens dage fra kl. 9 til 18 på følgende nummer: +45 78 75 54 04. Vores supportteam vil stå til rådighed og besvare alle dine spørgsmål.9. KAN JEG STOLE PÅ DIG?

Ja, som bevis accepterer vi betalinger via Visa, Mastercard, American Express og Paypal. Disse verdensledere ville aldrig lade os fortsætte fortsætte salget i vores butik, hvis vi havde en høj procentdel af utilfredse kunder.