Vi er en ung og dynamisk e-handelsvirksomhed, som tilbyder et bredt udvalg af produkter til vores kunder med den bedste kvalitet og de bedste priser for alle deres køb. Vi er forpligtet til at give en enestående oplevelse, der vil få vores kunde til at købe fra os igen og igen.

Ozerty anbefaler en bred vifte af produkter, herunder småmøbler, husholdningsapparater, hudpleje, havearbejde og elektronik.

Vores hovedkontor er i Danmark, dette hjælper os med at have det bedste overblik, med hensyn til forsyningskæden og de markeder, hvor vi allerede eksisterer (USA, Canada og Europa). Vores plan er at fortsætte vores ekspansion i Asien, Mellemøsten og Latinamerika.

Vi er forpligtet til at give en uovertruffen oplevelse ved at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet til uovertrufne priser. Vi har et godt omdømme og de fleste af vores kunder køber mere end én gang!

Vores mål er at sikre, at hver enkelt kunde føler sig som en del af Ozerty-familien, så uanset hvad du har brug for fra os, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe !

Kontakt os :

kundeservice Mandag til fredag fra 9:00 til 18:00
Tlf :
 +45 78 75 54 04
E-mail : kontakt@ozerty-danmark.com
Adresse : Cisowa 10,
02-708 Warszawa,
Polen
+48571 879 072