Køb med tillid takket være Ozertys leveringsgaranti

Hos Ozerty samarbejder vi med pålidelige globale forsendelsespartnere for at sikre en sikker og rettidig levering af dine pakker. Vores forpligtelse er at garantere en sikker ankomst af dine købte varer. Skulle der opstå problemer under transporten, såsom skader, tab eller forsinkelser, kan du være sikker på, at vi er dedikerede til at løse disse problemer og tilbyde optimale løsninger.

Vores leveringsgarantier

40 kr. Kredit i tilfælde af forsinkelse

Hvis vi ikke kan levere din ordre inden Ozertys seneste anslåede leveringsdato, vil du modtage en kredit på 40 kr. inden for 48 timer efter denne dato. Denne kredit vil blive udstedt via e-mail som en kampagnekode og kan bruges på din næste ordre.

Øjeblikkelig gensendelse af beskadigede varer

Hvis du modtager din pakke og opdager, at nogle varer er gået tabt eller er blevet beskadiget under transporten, kan du være sikker på, at vi straks sender disse varer igen.

Send straks igen, hvis pakken går tabt

Hvis din pakke mangler sporingsopdateringer i mere end 15 dage under forsendelsen, har du mulighed for at anmode om en gratis genforsendelse. I tilfælde af, at den oprindelige pakke bliver leveret til dig, er du velkommen til at beholde den uden omkostninger, og det er ikke nødvendigt at returnere den.

30-dages ikke-leveret gensendelse

Hvis din pakke ikke er leveret inden for 30 dage, kan du anmode om en supplerende genforsendelse. Hvis der ikke sker noget inden for 35 dage, sender vi den automatisk igen. Hvis den ankommer senere, kan du beholde den uden omkostninger, og der er ingen grund til at returnere den.

Vores leveringspartnere